RABAT PÅ OPHOLDSPAKKER

HVERDAGSOPHOLD

2 overnatninger inkl. dejlig morgenmad, 2-retters middag begge dage samt adgangsbillet til Skagens Museum.

Pris pr. person for to overnatninger fra
DKK 2.025,00 DKK 1.720,00

WEEKENDOPHOLD

2 overnatninger inkl. dejlig morgenmad, 2-retters menu fredag, eftermiddagskaffe og 4-retters menu lørdag samt adgangsbillet til Skagens Museum.

Pris pr. person fra
DKK 2.750,00 DKK 2.337,50
Book igennem Brøndums Hotel og få op til 40% rabat på:
Kystmuseet & Skagens Kunstmuseer

15% på
hVerdags-
og weekend-
ophold

Vi elsker at forkæle vores gæster og skabe en oplevelse omkring deres besøg, derfor har vi sammensat flere opholdspakker og booker du inden 30.06.2024, vil vi gerne tilbyde dig 15% på hele opholdet!

Slå til nu, da vi har begrænsede antal opholdspakker.

HVERDAGSOPHOLD

2 overnatninger inkl. dejlig morgenmad, 2-retters middag begge dage samt adgangsbillet til Skagens Museum.

Pris pr. person for to overnatninger fra
DKK 2.025,00 DKK 1.720,00

WEEKENDOPHOLD

2 overnatninger inkl. dejlig morgenmad, 2-retters menu fredag, eftermiddagskaffe og 4-retters menu lørdag samt adgangsbillet til Skagens Museum.

Pris pr. person fra DKK 2.750,00
DKK 2.337,50

BOOK OPHOLD OG SPAR 15%

Vælg i mellem et hverdags- eller weekendophold

OPLEV DET AUTENTISKE SKAGEN

Brøndums Hotel er stolte af at være en del af Skagens lokalsamfund og mange ildsjæle – netop derfor har vi flere samarbejder med lokale
”skagboer”, som vi tilbyder til vores gæster.
Brøndums Hotel anbefaler lige nu følgende to oplevelser, hvor du kan få rabat, hvis du booker igennem os.


Oplevelse 1: Kystmuseet
Alle gæster på Brøndums får 20 % i rabat på entrebillet

Henvend dig i hotellets reception og få udleveret en voucher


Oplevelse 2: Skagens Kunstmuseum
Køb billetten på hotellet og få rabat på ca. 40%

Kombiner besøget på museet med kaffe og kage i Brøndums Havehus i museumshaven.

Køb en komplet museums-pakke med kaffe og valgfri
hjemmebagt kage til DKK 195,- pr. person i hotellets reception


Eksklusivt for Brøndums Hotels gæster
ANBEFALINGER FRA
EMIL HAUGE
Kom til Skagen og skru tempoet ned, nyd sanseligheden, beundr æstetikken og mærk stemningen på hotellet og i resten af byen.

Emil Hauge, Hoteldirektør hos Brøndums Hotel, anbefaler følgende oplevelser i Skagen:

Maden

Begynd dagen med Brøndums hotels delikate morgenbord, hvor kokkene kreerer mange af de kulinariske indslag helt fra bunden med god gammeldags sans for teknikker og vanlig kvalitet.

Gå på opdagelse hos Skagens mange spændende madproducenter, hvor en række af dem er leverandør til Brøndums. Nyd den høje kvalitet, hvor du på nærmeste hold ser og dufter de friske råvarer og ser produktionsteknikker.
 • Slagter Munch
 • Skagen Frisk (Fisk)
 • Bolcheriet

Kombiner rundturen med en god is på en af byen hyggelige ishuse – nærmest hotellet finder du Brøndums Havehus som får leveret is fra Aabybro Mejeri.

Slå vejen forbi hotellets prisbelønnede vinkælder, der rummer skønne dråber for enhver smag.

Tag et hvil inden du sætter dig i hotellets restaurant, hvor du kan nyde godt af den høje kvalitet og klassiske service.

Gåturen fra Brøndums

Hvad enten du er tidligt oppe eller nyder en stille formiddag på hotellet, er gåturen til Grenen, en ideel oplevelse af den særegne Skagen-natur.

Brøndums er placeret i gåafstand til de hvide strande på Skagens østside, hvor også den velkendte Sønderstrand findes. Naturperlen som har været grundlag for skagensmalernes mange billedskønne kunstværker, er også i dag en stor oplevelse. Når du ankommer til Sønderstrand kan du ikke undgå at se de to fyr – Det Hvide Fyr og det specielle Vippefyr – begge er unikke vartegn for området.

På vejen videre på stranden mod Grenen møder du historien, når du passerer hedelandskabet med de åbne vidder med skøn fauna og flora. Langs stranden finder du andre historiske levn med de store beton monumenter fra anden verdens krig, der i dag ligger stille hen og er de perfekte udsigtsposter. Inden du når Danmarks yderste spids, tårner Det Grå Fyr op i landskabet. Fyret der i generationer har været søfolkenes beskytter mod den svære kyst, er i dag vartegnet for Skagens unikke fugle-liv, hvor et af verdens største fugletræk formidles.

Grenen er noget helt særligt – her mødes to have, som er et helt særligt syn. Bølger slår mod hinanden, hvor man i en efterårsstorm får selvsyn for den rå naturoplevelse, mens det i foråret nærmest er meditativt.

PÅ CYKEL

Oplev Skagens mange bydele fra cyklen. De små gader indbyder til stille stunder, hvor du slentrer afsted – du kan nemt og bekvemt leje cyklen i hotellets reception.

I landskabet omkring Skagen er der anlagt en række stier, hvor man nemt kan komme frem på cykel. Oplev f.eks. den tilsandede kirke, der står som et vartegn og dramatisk fortæller om naturens kræfter.

Slå vejen forbi det velkendte Gammel Skagen, eller Højen som det hedder hos de lokale, hvor solnedgangen er det helt store trækplaster. Her stimler folk sammen omkring den velkendte solnedgangsplads, hvor man i fællesskab siger farvel til dagen og byder natten velkommen.

Parker bilen og spring på cyklen når du ankommer til Skagen og undgå besværet med parkeringspladser.

REN AFSLAPNING

Nyd hotellets rolige og autentiske atmosfære.

Stå op til det delikate og velsmagende morgenbord, hvor kokkene kreerer mange af de kulinariske indslag helt fra bunden med god gammeldags sans for teknikker og vanlig kvalitet.

Hotellet får leveret en række aviser dagligt året rundt, så hvad end du er til lokal indsigt eller finansverdenens mange nyheder, er en stille stund med avisen ren forkælelse.

I foråret opstilles Bustehaven ved hotellet mod syd, med dækstole. Her kan man tage et velfortjent hvil med en god bog i solens stråler til lyden af fuglefløjt og byens stille puls.

I alle stuerne er der kunstbøger til rådighed for gæsterne, hvor du kan forbyde dig i de dybdegående værker. På alle værelser er en større brevsamling i bogform, hvor du får et spændende indblik i kunstnerkoloniens hverdag.

KULTUR

Skagen er en smeltedigel for kultur. Her har man i generationer dyrket malerkunst, litteratur, musik og meget mere – noget man mærker i dag.

Brøndums nærmeste nabo er Skagens Kunstmuseer, hvor en af Danmarks største samlinger af guldalderkunst findes. De mange værker kan opleves på nærmeste hold, og museet rummer herudover Brøndums Hotels kendte spisesal, der er et kunstværk i sig selv.

Kystmuseet er ideel for de historieinteresserede – her kan lokalhistorien udforskes og du kan få indblik i Skagens spændende og dramatiske maritime historie i besynderlig kombination med det kulturelle ophav byen også har.

For de kunstinteresserede er der i et mere nutidigt lys flere anbefalinger – en af dem er SKAL Contemporay, der arbejder med moderne kunst med mange spændende vinkler.
VIDSTE DU, AT DU SOM GÆST HOS BRØNDUMS HOTEL ALTID TILBYDES:
 • Gastronomiske signaturretter på menukortet
 • Historiske og hyggelige værelser
 • Kulturhistorie siden 1859
 • Prisbelønnet vinkælder
 • Du må tage din hund med, hvis du bor på Admiralgården
 • Fordelagtige muligheder i Skagen gennem vores mange samarbejder
 • Gratis parkering og ladestandere
 • Cykeludlejning på hotellet
Vi glæder os til at forkæle dig på hotellet og vise dig Skagen!