Kontakt hotellet

RESTAURANT
MADEN & VINEN

OPLEV
MADEN & VINEN

Maden og vinen har gennem hele hotellets historie været et centralt omdrejningspunkt. Kunstnerne beskrev den i eksalterede vendinger for deres venner hjemme på akademierne, og siden har den været én af grundstenene i et vellykket ophold på Brøndums Hotel.

Frokost på Brøndums Hotel
- Hver dag kl. 12.00 - 16.00
- Kaffe og kage 12.00 - 16.30

Se menukort her

Frokost i Brøndums Havehus
- Hver dag kl. 10.30 - 16.30

Se menukort her

Aften på Brøndums Hotel
- Hver dag kl. 18.00 - 21.00

Se menukort her

GARANT FOR KVALITET

Brøndums Hotel har altid dannet ramme om skønne fester og måltider. Og selv for 150 år siden var køkkenet på Brøndums Hotel kendt over hele landet for sin høje kvalitet – og ikke mindst den velassorterede vinkælder med over 700 vine.

FROKOST PÅ BRØNDUMS HOTEL

Nyd et stykke klassisk dansk smørrebrød eller en af vores andre autentiske frokostretter. Frokostkortet byder også på et håndplukket udvalg af lokale øl fra Skagen Bryghus eller en forfriskende snaps fra bl.a. Aalborg Akvavit.
Vi serverer frokost hver dag kl. 12.00 -16.30.

AFTEN PÅ BRØNDUMS HOTEL

Hotellets historiske vingesus og sans for kvalitet kommer virkelig til sin ret om aftenen, når vores talentfulde tjenere skærer, flamberer og fileterer ved bordet. Foruden vores klassiske signaturretter kan du også sætte tænderne i vores kreative køkkenkunst med fokus på sæsonens råvarer. Prøv vores aftenmenu hver dag kl. 18.00-21.00

PRISBELØNNET VINKÆLDER

I vores historiske og prisbelønnede vinkælder gemmer sig mere end 700 vine, så vi tør godt garantere, at vores sommelier kan finde den helt rette vin til netop dit måltid og dine smagsløg. Vi serverer naturligvis også udvalgte vine på glas.

FULDEND MIDDAGEN MED AVEC

Findes der en bedre måde at afslutte et dejligt måltid på, end at læne sig tilbage i pejsestuen og nyde en god cognac, en raffineret armagnac eller en skøn whisky? Efter middagen kan du gå ombord i vores pragtfulde aveckort.

NÅR VI SKAL HYGGE LIDT MERE OM DIG

Vi har sammensat nogle helt unikke oplevelsespakker til både madelskere, par og livsnydere.