Kontakt hotellet

HISTORISK MÅLTID
- EFTER SOMMER -

Historisk måltid
- Efter sommer -

2. november 2024
I samarbejde med Skagens Kunstmuseer har vi endnu en gang planlagt en aften af historiske karakter.

Efter en veloverstået sommersæson er det tid til at læne sig lidt tilbage og kigge på hvordan det gik med sommerens mange, glade gæster og alle arrangementerne. Hvad fungerede godt, hvad skal vi aldrig gentage? Havde vi personale nok, vin nok, stole nok? Var menuen den rigtige? Sådan var det i Skagen på kunstnerkoloniens tid, og sådan er det stadig.

Vi inviterer en lille flok gæster med ind i overvejelserne denne aften. Mens vi spiser en særligt tilrettelagt menu, som emmer af efterår med alle dets stemninger og smage, taler kunstformidler Ane Bjerg Thomsen fra Skagens Museum og hoteldirektør Emil Hauge fra Brøndums Hotel om den særlige stemning, der indfinder sig i Skagen efter sommer. For det er efteråret, men det er meget mere: Det er tid til ro, refleksion og nye, gode idéer.

Kom med tilbage i tiden og helt frem til 2025.
Vi glæder os til at se jer.

Dagens program
Kl. 16.00 - Alle deltagere mødes ved Brøndums Hotel og går i samlet flok til Skagens Museum.

Skagens Museum byder indenfor og introducerer kort dagens program.
Vi går i samlet flok til Havesalen hvor et glas champagne og kanapéer venter - her introduceres aftenens tema.
Vi går i samlet flok til Spisesalen og ind i udstillingssalene, hvor fortællinger venter.

Kl. 18.00 - Retur til Brøndums Hotel.

Kl. 18.30 - Velkomst, start på 4-retters historisk menu med specielt tilsatte vine samt fortællinger under middagen.

Aftenens menu:
Amuse - på Skagens Museum
Kanapéer
N.V. Le Mesnil

Servering i Regentsalen på Brøndums Hotel:

1. servering

Due i gele med æbler

2022 Albarino ”1583”, Bodegas del Palacio de Fefiñanes


2. servering

Stegt torsk med svampe og spinat

2020 Moulin á Vent ”Champ de Cour”, Domaine Ricard Rottiers


3. servering

Glaseret Kalvetunge med peber og kartoffel

2018 Chateauneuf-du-Pape, E. Guigal


Dessert

Stegt kage med pære og iscreme

NV Rivesaltes Hors d’Age, Chateau Lauriga


Aftenen afsluttes på ægte Brøndums manér med kaffe, the og Brøndums Petit Four.

Nyd en enestående eftermiddag og aften med spændende indslag, både historiske og kulinariske.

Pris pr. person DKK 1.895,00

Ønsker du at overnatte i forbindelse med arrangementet?

Indtjekning på hotellet fra kl. 15.00 - vælg mellem forskellige værelsestyper.

Brøndums morgenbord fra kl. 07.30 - kl. 10.00.

Tjek ud senest kl. 11.00.

Der er kun et begrænset antal pladser. Reservér via nedenstående link.

VORES EVENTS

Kom i trygge hænder – hold jeres event hos Brøndums Hotel.