Kontakt hotellet

SOMMERFEJRING I MUSEUMSHAVEN

SOMMERFEJRING I MUSEUMSHAVEN

Sommerfejring i Museumshaven | 19. juli - Fest og fællesskab
Deltag i en fornøjelig og fantastisk eftermiddag i Skagens Museums have den 19. juli, hvor vi fejrer sommerens skønhed og unikke karakter.

Arrangementet finder sted d. 19. juli fra 15.30 - 17.30, og er en fantastisk mulighed for at opleve den ellers hektiske uge 29 i Skagen på en anerledes og afslappet måde, der kombinerer de historiske omgivelser med nutidig velsmag.

Du kan se frem til et par timer i de smukkeste omgivelser i Museumshaven, et glas udsøgt champagne og en velsmagende snack, specielt tilberedt til dette arrangement.
Skulle lysten til flere drikkevare melde sig, er der i haven opstillet en hyggelig bar, hvor der kan købes yderligere vin og vand efter behov.

Arrangementet er ikke blot en eftermiddag i skønne omgivelser, men en fejring af den unikke atmosfære, som uge 29 i Skagen bringer med sig. Deltag i arrangementet og nyd den enestående mulighed for at snakke med andre Skagensentusiaster. Skab nye relationer og minder, og nyd en eftermiddag i de smukke og historiske omgivelser, som Skagens Museums have byder på.


Pris pr. person DKK 250,00,-

Der er kun et begrænset antal pladser - Reservér via nedenstående link.

Reservér via nedenstående link.

VORES EVENTS

Kom i trygge hænder – hold jeres event hos Brøndums Hotel.