Byd foråret velkommen med et brag af en aften på Brøndums Hotel.
Vi byder velkommen til årets første vin arrangement med et af vinverdenens mest legendariske områder. Det drejer sig selvfølgelig om Bourgogne i Frankrig.
Vi skal gennem 5 forskellige vine fra det største økologisk certificerede domaine i hele Côte d’Or nemlig Domaine De La Vougeraie, der i dag råder over hele 9 Grands Crus, 11 Premier Crus og 4 Monopolmarker. Alt sammen præsenteret af salgsdirektør Frans Fossing fra Philipson Wine, kombineret med små anekdoter om såvel huset som regionen.
Dertil har køkkenchef Mikkel Heuck kreeret en fantastisk 4-retters menu inspireret af regionen og årstiden.
Aftenens menu:
Amuse
2019 Cremant de Bourgogne Brut Fête de Famille
Hummer med krydderurter og østerscreme
2020 Côte de Beaune Les Pierres Blanche Blanc
Pighvar med kål og vallesauce
2020 Vougeot Blanc Clos du Prieure Monopole
Fyldt vagtel med persille og hønsesauce
2020 Gevrey-Chambertin Les Evocelles
Oksemørbrad med selleri og trøffelsauce
2015 Nuits-Saint-Georges 1. Cru Clos de Thorey
Petit fours
Pris pr. person fra DKK 2.495,00
Der er kun et begrænset antal pladser - Reservér via nedenstående link.
Hvis du ønsker at overnatte på hotellet i forlængelse af middagen kan du benytte rabatkoden vin2024 og få 10 % rabat på din overnatning.